topbanner=forside.jpg;

 • Træner-, leder-, lærerkurser

  Til Folkeoplysende Foreninger i Greve Kommune

  Der kan nu ansøges om tilskud til træner-, leder- og lærerkurser for kurser afholdt i perioden 1. november 2019 til 31. oktober 2020.

  Der søges via dette excel dokument, som sendes til kulturogfritid@greve.dk med deadline den 1. november 2020.

  Formålet med tilskud til træner-, leder- og lærerkurser er, at uddanne velkvalificerede trænere, ledere og lærere i folkeoplysende foreninger.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 18.09.2020
 • Fortsat opmærksomhed på Covid-19 forhold

  Efteråret er indtrådt, og Covid-19 har desværre ikke sluppet sit tag i Danmark. Det betyder, at vi fortsat har et fælles ansvar for at begrænse smittespredning mest muligt.

  Fokus på retningslinjer

  I foreningslivet blandes vi på kryds og tværs af skoler, kommunegrænser og aldersgrupper. Derfor er det afgørende, at vi fortsat har fokus på tiltag, der medvirker til at begrænse smittespredningen. Vi har alle medansvar for at overholde gældende forsamlingsforbud, have skærpet fokus på hygiejne og holde afstand mellem mennesker, og alle foreninger skal efterleve retningslinjer fra DIF/DGI og deres respektive specialforbund.

  I Kultur og Fritid har vi mange foreningshenvendelser vedr. håndtering af Covid-19 forhold. Vi oplever ansvarlighed og vilje til at tænke nye veje, for at kommunens borgere fortsat skal have mulighed for at dyrke foreningsaktiviteter på forsvarlig vis. Tak for Jeres store arbejde og engagement for at undgå et stigende smittetryk. Lad os sammen holde fast og fortsætte dialogen om hver enkelt forening har iværksat de korrekte restriktioner.

  Smitte blandt foreningsmedlemmer

  Vi opfordrer alle foreninger til at tage kontakt til Kultur og Fritid på kulturogfritid@greve.dk, hvis I oplever smitte blandt Jeres foreningsmedlemmer. Desuden henviser vi til DIF og DGIs vejledning om håndtering af positiv coronatest i foreningen.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.09.2020
 • Opdatering af COVD-19 forhold for foreninger i Greve Kommune

  Vi håber, I alle har haft en fantastisk sommer!

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for foreninger i Greve Kommune.

   
  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer i Greve.

   

  Husk, at I altid kan kontakte Kultur og Fritid. Ved spørgsmål af generel karakter bedes I kontakte kulturogfritid@greve.dk. Ved spørgsmål vedr. booking bedes I skrive til booking@greve.dk.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 11.08.2020
 • Orientér dig om ekstra sommerferieaktiviteter her!

  Greve kommune har etableret tre sommerhotspots fra uge 28 og frem, hvor der hen over sommeren kommer til at foregå en masse fede aktiviteter for børn og unge i alderen 10-17 år. Programmet opdateres løbende - hold dig orienteret her på siden og se hvilke aktiviteter, netop du har lyst til at deltage i!

   

  Sommer hotspot 1: Granhaugen & Holmeagerhallen

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 14-16 ved Granhaugen og kl. 16-20 ved Holmeagerhallen

  Beachvolley, parkour, boldspil i hallen, SUP boards, frisbee, strandtennis og masser af andre fede aktiviteter 

   

  Sommer hotspot 2: Hundige Boldfælled

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 16-22 ved Hundige Boldklub, Hedelunden 2

  Fodbold, fodtennis, rundbold, rap-workshop, Open Air Bio, teater og god stemning 

   

  Sommer hotspot 3: Greve Kultur-Base

  Tid & sted: mandag-fredag kl. 13-21 ved Greve Kultur-Base, Gersager Alle 1, i og udenfor Ungdomscentret

  Loungeområder på udearealerne til fri afbenyttelse, hoppepude, poolområde, cafe med mulighed for køb af kolde drikke og en snack. Der er også aktiviteter indenfor. 

   

  Gratis klubtilbud

  Husk også vi har gratis Klubtilbud hele sommeren fra kl. 10-16 for aldersgruppen 10-14 år. Kom forbi og prøv nogle sjove aktiviteter med os i vores fede rammer.

   

  Ekstra sommerferieaktiviteter i foreningsregi

  Foreninger har budt ind med flere og ekstra foreningsaktiviteter. Du kan fx komme med ombord når Sejlklubben Køge Bugt inviterer de små pirater på 6-8 år ud i naturen eller prøve at spille håndbold i Damagerhallen. Sommerferieaktiviteterne opdateres løbende i programmet her.

   

  Se nyhed på greve.dk - Husk at #sommerholdervisammen

  Deltagelse i aktiviteter på sommer hotpots er på eget ansvar.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.07.2020
 • Greve Kommune booster sommerferieaktiviteter fra uge 28-32

  Greve Kommune etablerer sommerhotspot med aktiviteter for børn og unge i sommerferien. Alle foreninger opfordres til at byde ind med aktiviteter til et eller flere hotspots. I kan søge om tilskud til udgifter fra Greve Kommunes nye pulje. Foreninger kan også selv udbyde sommerferieaktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.06.2020