• Delvis genåbning af indendørs foreningsliv

  Onsdag den 21. april 2021 kan vi igen få gang i hjulene under det indendørs foreningsliv. Det er dog ikke alle lokaler, der åbner. Læs mere om retningslinjer og forhold for genåbningen i denne nyhed. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.04.2021
 • Lukning af kunstgræsbaner grundet renovering

  Kunstgræsbanerne i Greve skal renoveres. Det betyder, at banerne er helt lukket for aktiviteter i følgende perioder:

  Greve gl bane er lukket fra mandag den 26. april til og med fredag den 11. juni

  Greve ny bane er lukket fra mandag den 10. maj til og med fredag den 28. maj

  Hundige er lukket fra mandag den 3. maj til og med fredag 21. maj

  Karlslunde er lukket fra torsdag den 29. april til og med onsdag den 19. maj

  Tune er lukket fra mandag den 10. maj til og med onsdag den 27. maj

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.04.2021
 • Græsbaner - forventes åbnet den 19. april 2021

  Græsbanerne forventes åbnet fra mandag den 19. april 2021. Følg med her på siden for opdateringer.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.04.2021
 • Jubiii – nu må vi være 50

  Fra mandag den 22. marts 2021 må der være 50 deltagere ved udendørs foreningsaktiviteter mod tidligere 25.

  Vi glæder os over, at hverdagen stille og roligt vender tilbage i foreningslivet. I de opdaterede retningslinjer er der fortsat lukket for ophold i klubhuse, foreningslokaler, idrætshaller og lignende. Vi opfordrer fortsat til omklædning hjemmefra, og alle badefaciliteter er lukkede.

  Retningslinjerne giver dog mulighed for kortvarigt ophold i  omklædningsrum og depotlokaler. Det betyder, at foreningerne kan hente udstyr med mere i depotlokalerne. Det betyder for eksempel også, at man kan benytte sig af kortvarig omklædning indendørs, men at øvrig ophold som for eksempel taktikmøder og lignende ikke er tilladt. 

  Husk altid at aftale adgang med teknisk service eller ledelsen af den pågældende facilitet, da det skal sikres, at øvrige corona retningslinjer fortsat kan overholdes.

  Læs de opdaterede retningslinjer fra Kulturministeriet her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.03.2021
 • Sommerferieaktiviteter 2021 og foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien

  I sommeren 2021 vil vi igen tilbyde børn og unge i Greve Kommune sommerferieaktiviteter. Derfor kan I nu blive en del af kommunens samlede program for sommerferieaktiviteter i uge 26-31 og eventuelt søge om underskudsgaranti.

  Læs mere om rammer, erfaringer, frister og ansøgning her.

  Ansøgning foregår ved at udfylde og indsende dette skema til kulturogfritid@greve.dk.

  Der er ansøgningsfrist den 7. april 2021.

   

  Læs mere om øvrige foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien
  Oprettet: 03.03.2021
 • Frist for ansøgning om særarrangementer den 1. april 2021

  Foreninger der planlægger at afvikle særarrangementer i sæson 2021/2022 bedes udfylde og fremsende dette skema til kulturogfritid@greve.dk. Frist for ansøgning er den 1. april 2021.

  Særarrangementer defineres som større enkeltstående arrangementer med mange deltagere og/eller bred publikumsinteresse. Ligeledes defineres officielle turneringskampe og officielle mesterskaber som særarrangementer. For nærmere definition af særarrangementer henvises til Retningslinjer for udlån af lokaler og udendørsanlæg.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 03.03.2021
 • Delvis genåbning af foreningslivet – udendørs aktiviteter grupper op til 25 personer

  Dette indlæg skal ses i forlængelse af, at myndighederne har meldt ud, at udendørs idræts- og foreningsliv kan genoptages fra mandag den 1. marts 2021.

  Det er vi naturligvis glade for i Greve Kommune. Vi glæder os til at se alle foreningerne komme i gang – både for de sociale fællesskaber og for folkesundheden.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.02.2021
 • Er Jeres forening konkurstruet grundet Covid-19?

  Greve Kommune har besluttet at afsætte penge til en kommunal Corona-støttepulje. Puljen kan ansøges af alle godkendte folkeoplysende idræts- og fritidsforeninger, som er konkurstruet grundet nedlukningen af foreningslivet i 2020/2021.  
  Læse mere om kriterierne for puljen, klik her.
  Bemærk at deadline er den 1. april 2021. 
  Hvis din forening ønsker at ansøge puljen, så anbefaler vi, at I tager kontakt til sekretariatsleder Morten Wagner Reynhard på tlf. 40 23 04 60.

  Læs mere her
  Oprettet: 09.02.2021
 • Aktiv i Greve er nede fredag den 12. februar

  Foreningsportalen www.aktivigreve.dk skal opdateres, og derfor vil siden ikke virke fra fredag den 12. februar kl. 20.00 til lørdag den 13. ferbuar kl. 8.00.

  Læs mere her
  Oprettet: 08.02.2021
 • Husk deadline for genansøgning af sæsontider den 31. januar 2021

  Deadline for genansøgning af sæsontider nærmer sig. Der er deadline søndag den 31. januar 2021.

  Mange foreninger har allerede søgt. Husk, vi er klar til at hjælpe, hvis der er behov for det. Skriv til booking@greve.dk med spørgsmål. Vi ringer Jer også gerne op, hvis vi kan hjælpe som telefonsupport.

  Find vejledning til genansøgning af sæsontider her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 27.01.2021
 • Tiltag og status på coronasituationen

  Nedlukningen af samfundet er nu forlænget til og med den 7. februar 2021, og vi må desværre leve i uvished om, hvornår idræts- og foreningslivet åbner igen. 

  Kultur- og Fritidsudvalget har derfor besluttet en række tiltag, der vil understøtte foreninger og aftenskoler i 2021 med intentionen om at skabe stabilitet.

  Læs mere her
  Oprettet: 15.01.2021
 • Kun fem personer

  Forsamlingsforbuddet sænkes nu til fem personer. Derfor kan udendørs idræt og foreningsaktiviteter kun gennemføres med maksimalt fem deltagere.

  Følg med i de gældende retningslinjer fra jeres specialforbund og på https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/nationale-tiltag

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 17. januar 2021

  Pas på hinanden. Hold fast i Jeres engagement og hold ud.

  Læs mere her
  Oprettet: 05.01.2021
 • Vi må vente lidt endnu...

  Godt nytår!

  Her i 2021 må vi desværre vente lidt med at genoptage al indendørs idræts- og foreningsaktivitet.

  På baggrund af regeringens nyeste udmeldinger om Covid19-restriktioner er der frem til den 17. januar 2021 lukket ned for indendørs idræts- og foreningsaktivitet. Det gælder både på idrætscentre, i skolehaller, i klubhuse og i borgerhuse. Der er dog en undtagelse for professionel idræt.

  Udendørs idræt kan gennemføres med maksimalt ti deltagere. Foreningerne er selv ansvarlige for at tilrettelægge ud fra gældende retningslinjer fra specialforbund, ligesom i foråret. Omklædningsfaciliteter lukkes og kan ikke anvendes.

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 17. januar 2021.

  Læs mere på https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/nationale-tiltag

  Pas på hinanden. Hold fast i Jeres engagement og hold ud. Vi ser frem til at kunne genåbne idræts- og foreningslivet sammen med Jer i 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 04.01.2021
 • Genansøgning af sæsontider - frist den 31. januar 2021

  Alle foreninger og institutioner skal genansøge deres tider for sæson 2021/2022. Alle tider skal genansøges for at sikre, at tiderne fortsat anvendes. 
  Vejledning til hvordan sæsontider genansøges findes her. Husk, at alle foreninger forud for ansøgning skal bekræfte, at de indhenter børneattest.

  Ansøgning til sæsonfordeling af lokaler åbner på www.aktivigreve.dk den 1. januar 2021. 
  Ansøgningsfristen er den 31. januar 2021.
   
   
  Læs mere her
  Oprettet: 20.12.2020
 • Nye Covid19 restriktioner fra den 9. december 2020

  På baggrund af regeringens nyeste udmeldinger om Covid19 restriktioner lukkes der fra og med onsdag den 9. december 2020 ned for al indendørs idræts- og foreningsaktivitet. Det gælder både på idrætscentre, i skolehaller, i klubhuse og i borgerhuse. Der er dog en undtagelse for professionel idræt.

  Udendørs idræt kan gennemføres med maksimalt ti deltagere. Foreningerne er selv ansvarlige for at tilrettelægge ud fra gældende retningslinjer fra specialforbund, ligesom i foråret. Omklædningsfaciliteter lukkes og kan ikke anvendes.

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 3. januar 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 07.12.2020
 • Særlige vilkår for udbetaling af tilskud til folkeoplysende foreninger og aftenskoler i 2021

  Kultur- og Fritidsudvalget har på mødet den 18. november 2020 besluttet at tilskud til folkeoplysende foreninger og aftenskoler udbetales på baggrund af aktiviteter i 2019, men at ansøgning og indberetning af data fra foreningerne foregår som sædvanligt, da det er væsentligt at følge foreningernes udvikling under corona.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 24.11.2020
 • Opdaterede Retningslinjer

  Kulturministeriet opdaterer løbende retningslinjer for udendørs og indendørs idræt. I de seneste retningslinjer fra den 12. november er forståelsen af ”sektionering” ændret. Det indebærer, at det ikke længere er tilladt at sektionere et hold i grupper med samme træner. Man må fortsat gerne opdele et hold, hvis hver gruppe har egen træner.

  DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer opdateres tilsvarende. Se de nyeste retningslinjer og nærmere information om blandt andet sektionering her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.11.2020
 • Vi afventer nye Covid-19 retningslinjer for idræt og fritid

  Vi kender endnu ikke de specifikke retningslinjer for idræt- og fritidsområdet. Derfor anbefaler vi fortsat i Greve Kommune, at den enkelte forening følger de specifikke retningslinjer fra det relevante specialforbund. Vi forventer, at specialforbundene også reviderer deres retningslinjer, så hold jer fortsat orienteret dér i forhold til at planlægge og gennemføre de enkelte aktiviteter.

  Vi følger Kulturministeriets og specialforbundenes udmeldinger tæt, og vi vender tilbage til Jer så snart, der er kommet opdaterede retningslinjer på vores område.

  Vi henviser til ”nye tiltag mod Covid-19 på Kulturministeriets område”, hvor der findes en liste over svar på generelle spørgsmål.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.10.2020
 • Rådgivning - ansøgning til Idræts- og Fritidspuljen

  Idræts- og fritidspuljen er åben for ansøgninger frem til den 31. oktober 2020.

  Hvis I har brug for rådgivning og sparring omkring jeres ansøgning inden I sender den afsted, så kan I kontakte Idræts- & Fritidssekretariatet.

  Send en mail til christine@ifs-greve.dk eller ring på tlf. 24 91 01 41 med Jeres ønske om rådgivning.

  Rådgivningen foregår som udgangspunkt online eller telefonisk. 

  I er velkommen til at sende Jeres udkast til ansøgninger eller idéer forud for rådgivningen. Dette skal dog ske senest to døgn før, så vi har mulighed for at forberede os.

  Venlig hilsen,

  Idræts- og Fritidssekretariatet i Greve

   

  Læs mere her
  Oprettet: 07.10.2020
 • Coronasmitten stiger blandt børn og unge i Greve Kommune – hjælp med at begrænse smitten

  I den seneste uge er coronasmitten steget i Greve Kommune, og de 10-19 årige udgør 54 procent af de smittede. Derfor skal vi være ekstra opmærksomme på at hindre smittespredning i fritids- og foreningslivet, hvor vi mødes på tværs af andre relationer – og mulige smittekæder - end i skolen og på arbejdet.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.10.2020
 • Deadline for regnskab den 1. december 2020

  Grundet Covid-19 er fristen for at indsende regnskab blevet udskudt. Fristen er nu fastsat til den 1. december 2020.

  Læs i denne nyhed mere om krav til års- og tilskudsregnskaber samt hvordan I indsender regnskab.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.09.2020
 • Forsamlingsforbud og mundbind

  Forsamlingsforbud og mundbind - myndighedernes skærpelse af retningslinjer har også indflydelse på foreningslivet.

  Krav om mundbind på caféer og restauranter
  Krav om mundbind på caféer og restauranter gælder også for vores forpagtere, da disse skal overholde branchespecifikke retningslinjer. Det betyder, at man skal bære mundbind, når man er stående, fx i kø ved kassen eller går på toilettet.
  Det er en svær tid at drive restauration og café i, da Covid-19 restriktionerne ofte går hånd i hånd med økonomien. Vi opfordrer til altid at have et mundbind i træningstasken og til fortsat at støtte op om vores forpagtere på vores faciliteter i denne særlige tid.

  Forsamlingsforbud
  Forsamlingsforbuddet er reduceret til 50 personer. Gældende forsamlingsforbud skal overholdes. Det kan have indflydelse på foreningernes organisering af aktiviteter, da I skal sørge for passende afstand mellem grupper. Det er foreningernes ansvar at efterleve retningslinjerne, men I er altid velkomne til at kontakte kulturogfritid@greve.dk ved spørgsmål, ligesom alle foreninger fortsat opfordres til at følge deres respektive specialforbunds retningslinjer.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 22.09.2020
 • Deadline for ansøgning til Idræts- og Fritidspuljer er den 31. oktober 2020

  Der er åbnet for ansøgninger til Idræts- og Fritidspuljen. Ansøgning sker via www.aktivigreve.dk, og frist for ansøgning er den 31. oktober 2020.

  Kontakt Morten på mail morten@ifs-greve.dk eller telefon 40230460 ved spørgsmål til puljerne. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 21.09.2020
 • Træner-, leder-, lærerkurser

  Til Folkeoplysende Foreninger i Greve Kommune

  Der kan nu ansøges om tilskud til træner-, leder- og lærerkurser for kurser afholdt i perioden 1. november 2019 til 31. oktober 2020.

  Der søges via dette excel dokument, som sendes til kulturogfritid@greve.dk med deadline den 1. november 2020.

  Formålet med tilskud til træner-, leder- og lærerkurser er, at uddanne velkvalificerede trænere, ledere og lærere i folkeoplysende foreninger.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 18.09.2020
 • Fortsat opmærksomhed på Covid-19 forhold

  Efteråret er indtrådt, og Covid-19 har desværre ikke sluppet sit tag i Danmark. Det betyder, at vi fortsat har et fælles ansvar for at begrænse smittespredning mest muligt.

  Fokus på retningslinjer

  I foreningslivet blandes vi på kryds og tværs af skoler, kommunegrænser og aldersgrupper. Derfor er det afgørende, at vi fortsat har fokus på tiltag, der medvirker til at begrænse smittespredningen. Vi har alle medansvar for at overholde gældende forsamlingsforbud, have skærpet fokus på hygiejne og holde afstand mellem mennesker, og alle foreninger skal efterleve retningslinjer fra DIF/DGI og deres respektive specialforbund.

  I Kultur og Fritid har vi mange foreningshenvendelser vedr. håndtering af Covid-19 forhold. Vi oplever ansvarlighed og vilje til at tænke nye veje, for at kommunens borgere fortsat skal have mulighed for at dyrke foreningsaktiviteter på forsvarlig vis. Tak for Jeres store arbejde og engagement for at undgå et stigende smittetryk. Lad os sammen holde fast og fortsætte dialogen om hver enkelt forening har iværksat de korrekte restriktioner.

  Smitte blandt foreningsmedlemmer

  Vi opfordrer alle foreninger til at tage kontakt til Kultur og Fritid på kulturogfritid@greve.dk, hvis I oplever smitte blandt Jeres foreningsmedlemmer. Desuden henviser vi til DIF og DGIs vejledning om håndtering af positiv coronatest i foreningen.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.09.2020
 • Opdatering af COVD-19 forhold for foreninger i Greve Kommune

  Vi håber, I alle har haft en fantastisk sommer!

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for foreninger i Greve Kommune.

   
  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer i Greve.

   

  Husk, at I altid kan kontakte Kultur og Fritid. Ved spørgsmål af generel karakter bedes I kontakte kulturogfritid@greve.dk. Ved spørgsmål vedr. booking bedes I skrive til booking@greve.dk.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 11.08.2020
 • Orientér dig om ekstra sommerferieaktiviteter her!

  Greve kommune har etableret tre sommerhotspots fra uge 28 og frem, hvor der hen over sommeren kommer til at foregå en masse fede aktiviteter for børn og unge i alderen 10-17 år. Programmet opdateres løbende - hold dig orienteret her på siden og se hvilke aktiviteter, netop du har lyst til at deltage i!

   

  Sommer hotspot 1: Granhaugen & Holmeagerhallen

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 14-16 ved Granhaugen og kl. 16-20 ved Holmeagerhallen

  Beachvolley, parkour, boldspil i hallen, SUP boards, frisbee, strandtennis og masser af andre fede aktiviteter 

   

  Sommer hotspot 2: Hundige Boldfælled

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 16-22 ved Hundige Boldklub, Hedelunden 2

  Fodbold, fodtennis, rundbold, rap-workshop, Open Air Bio, teater og god stemning 

   

  Sommer hotspot 3: Greve Kultur-Base

  Tid & sted: mandag-fredag kl. 13-21 ved Greve Kultur-Base, Gersager Alle 1, i og udenfor Ungdomscentret

  Loungeområder på udearealerne til fri afbenyttelse, hoppepude, poolområde, cafe med mulighed for køb af kolde drikke og en snack. Der er også aktiviteter indenfor. 

   

  Gratis klubtilbud

  Husk også vi har gratis Klubtilbud hele sommeren fra kl. 10-16 for aldersgruppen 10-14 år. Kom forbi og prøv nogle sjove aktiviteter med os i vores fede rammer.

   

  Ekstra sommerferieaktiviteter i foreningsregi

  Foreninger har budt ind med flere og ekstra foreningsaktiviteter. Du kan fx komme med ombord når Sejlklubben Køge Bugt inviterer de små pirater på 6-8 år ud i naturen eller prøve at spille håndbold i Damagerhallen. Sommerferieaktiviteterne opdateres løbende i programmet her.

   

  Se nyhed på greve.dk - Husk at #sommerholdervisammen

  Deltagelse i aktiviteter på sommer hotpots er på eget ansvar.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.07.2020
 • Greve Kommune booster sommerferieaktiviteter fra uge 28-32

  Greve Kommune etablerer sommerhotspot med aktiviteter for børn og unge i sommerferien. Alle foreninger opfordres til at byde ind med aktiviteter til et eller flere hotspots. I kan søge om tilskud til udgifter fra Greve Kommunes nye pulje. Foreninger kan også selv udbyde sommerferieaktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.06.2020
 • God Sommer

  Sommeren venter rundt om hjørnet. Herfra skal lyde et ønske om en skøn sommer fyldt med højt humør og gode oplevelser.

  I Kultur og Fritid kan vi kontaktes på kulturogfritid@greve.dk og booking@greve.dk. I ugerne 29 og 30 er vi dog uden bemanding. Vi vil svare på alle henvendelser hurtigst muligt. 

  Rigtig god sommer til alle!

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.06.2020
 • Ingen foreningsaktiviteter på plejecentrene

  Besøgsforbud på plejecentre fastholdes i hvert fald frem til og med den 3. september 2020. Vi ved af gode grunde ikke, om det forlænges yderligere.

  Det betyder, at der i samme periode ikke kan åbnes for foreningsaktiviteter på plejecentrene, da påbuddet gælder alle udefrakommende.

  Det er ærgerligt for de berørte foreninger, men vi må fortsat udvise samfundssind og væbne os med tålmodighed, så vi passer bedst muligt på hinanden.

  Ved spørgsmål kontakt kulturogfritid@greve.dk 

  Læs mere her
  Oprettet: 19.06.2020
 • Sommerferieaktiviteter – retningslinjer og tjekliste

  I uge 27 starter vi op med sommerferieaktiviteter, og der er mange børn og unge i Greve Kommune, der glæder sig. 

  En forsvarlig afvikling af sommerferieaktiviteter indebærer, at hver enkelt forening/institution tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt, herunder at der sikres afstand mellem mennesker, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer.

  Kulturministeriet har nu meldt de endelige retningslinjer ud for sommerferieaktiviteter.

  Læs mere her
  Oprettet: 12.06.2020
 • Greve Svømmehal åbner

  Nu er der snart mulighed for at øve crawltag og brystsvømning i Greve Svømmehal igen. Det sker, når Greve Svømmehal slår dørene op fra på mandag den 15. juni 2020. Genåbningen foregår naturligvis efter myndighedernes retningslinjer.

  Alt er endnu ikke helt som før, og som brugere af svømmehallen skal vi alle være opmærksomme på vores fælles ansvar. Det indebærer blandt andet at afvaskning før og efter badning/motion sker hurtigst muligt, og at afstandskrav overholdes. Åbningstider fremgår herunder, og er også altid opdateret på Svømmehallens hjemmeside.

  Nærmere information om særlige forhold vil fremgå af skiltning i hallen, hvor personalet også vil stå klar til at hjælpe og byde Jer alle velkommen.

  Rigtig god træning.

   
  Læs mere her
  Oprettet: 10.06.2020
 • Skoleundervisning i Greve Borgerhus og enkelte haller på skolerne

  Vi er godt på vej med genåbningen af Greve Kommunes indendørs faciliteter. Enkelte faciliteter vil dog ikke åbne op inden den 26. juni 2020, da de bruges til undervisning og er indrettet som klasselokaler, for at skolerne kan gennemføre undervisning for alle elever efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

  Det drejer sig om:

  - Lokaler i Greve Borgerhus

  - Hallerne på Holmeagerskolen, Krogårdskolen og Mosede Skole. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.06.2020
 • Genåbning af indendørs idræt

  Det er meget glædeligt, at vi fra i morgen tirsdag den 9. juni 2020 kan starte genåbningen af indendørs idrætsfaciliteter i Greve Kommune. Herunder er opstillet en åbningsplan samt et oprids af retningslinjer. Genåbningen foregår naturligvis efter myndighedernes retningslinjer samt DIF/DGI’s retningslinjer for åbning af al idræt. Der vil gælde forskellige vilkår i de selvforvaltende haller i Tune og Karlslunde og i det kommunale Greve Idrætscenter. Alle foreninger skal derfor orientere sig direkte ved den facilitet, hvor de opstarter aktiviteter.

  Vi håber, det giver luft under vingerne, og ønsker Jer alle en rigtig god træning.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 08.06.2020
 • Afventer genåbning af indendørs idræt, fitness og svømmehaller

  Det er meget glædeligt, at tredje fase af genåbningen indeholder både indendørs idræt, fitness og svømmehaller. I Greve Kommune vil vi meget gerne åbne vores faciliteter hurtigst muligt for foreninger og borgere – så vi kan få gang i aktiviteterne og fællesskaberne igen.

  Desværre mangler der nærmere retningslinjer for brugen af indendørs idræt, fitness og svømmehaller. Derfor kommer vi ikke til at åbne allerede mandag den 8. juni 2020.

  Så snart vi har et klarere billede af de vilkår, der skal sikre, at genåbningen er forsvarlig, bliver faciliteterne i Greve Kommune åbnet. I kan følge vores udmeldinger her på www.aktivigreve.dk

   

  Læs mere her
  Oprettet: 07.06.2020
 • Genåbning af foreningsliv og andre folkeoplysende og kulturelle aktiviteter – indendørs

  Det er med stor glæde, at vi fra mandag den 8. juni kan åbne for indendørs foreningsliv. Det betyder blandt andet, at det igen er muligt at holde møder i GIC, at afholde foredrag og anden kulturel aktivitet i Greve Borgerhus, og at mange foreninger nu får mulighed for at afholde deres generalforsamling. Der følger yderligere information om åbning af foreningsaktiviteter på skolerne. Hvis I ønsker at genoptage foreningsaktiviteter på skolerne, bedes I kontakte booking@greve.dk

  Alt sammen skal selvfølgelig foregå efter gældende retningslinjer. Det indebærer fortsat skærpet fokus på hygiejne og opmærksomhed på behørig afstand. De fulde retningslinjer kan læses her.

  Ovenstående gælder fortsat ikke idrætsaktiviteter. Her forbereder vi os på genåbning og afventer i spænding nye meldinger fra myndighederne.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 04.06.2020
 • Sommerferieaktiviteter 2020 - åben for tilmelding

  Sommerferieaktiviteter er nu offentliggjort på www.aktivigreve.dk  og via AULA

   

  Læs mere her
  Oprettet: 25.05.2020
 • Retningslinjer for genåbning af udendørs idræts- og foreningsliv

  Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man må og kan som forening i øjeblikket. Nedenstående retningslinjer kan forhåbentlig hjælpe med at finde svar på mange spørgsmål.

  Rigtig god træning!

  DIF og DGIs retningslinjer om udendørs idræt

  DIF og DGIs retningslinjer tager udgangspunkt i Kulturministeriets ”Retningslinjer for genåbning af idræts- og foreningsliv udendørs

   

  Læs mere her
  Oprettet: 15.05.2020
 • Vedr. åbning af udendørs idræts- og foreningsliv

  Dette indlæg skal ses i forlængelse af myndighedernes udmelding om åbning af udendørs idræts- og foreningsliv meldt ud torsdag den 7. maj 2020.

  Lige nu går vi efter, at flest mulige foreninger, der ønsker at starte udendørsaktiviteter op, får mulighed for det. Vi glæder os til at komme i gang – både for de sociale fællesskaber og for folkesundheden.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 09.05.2020
 • DIF og DGI's corona-hjælpepulje åbner den 1. maj - ansøgningsfrist allerede den 15. maj

  Fra fredag den 1. maj til og med fredag den 15. maj kan idrætsforeninger søge DIF og DGI’s corona-hjælpepulje.
  Et bredt udsnit af folketingets partier besluttede den 7. april at yde et ekstraordinært tilskud på 50 mio. kr. til lokale idræts- og spejderforeninger og fortrinsvis til de foreninger, der er hårdest ramt af eksempelvis medlemstilbagegang og aflyste mindre arrangementer med under 350 deltagere.
  Læs mere om corona-hjælpepulje her.


   

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2020
 • Genåbning af udendørs idrætsfaciliteter

  Alle udendørs idrætsfaciliteter har været lukket i Greve Kommune siden den 12. marts 2020. Faciliteterne blev lukket i forlængelse af myndighedernes og de store idrætsforbunds udmeldinger ved corona epidemiens start. Det valgte vi at gøre for at mindske risiko for spredning af coronavirus og for at udvise samfundssind.
  Det har naturligt begrænset mange borgeres muligheder for at dyrke idræt. I Greve Kommune tror vi på, at idrætten medvirker til at skabe øget fysisk og mental sundhed, og derfor vælger vi nu i forlængelse af de nyeste udmeldinger fra myndighederne og fra DIF og DGI at genåbne vores udendørs idrætsfaciliteter.

  Vi glæder os til at se Jer derude – selvfølgelig fortsat på behørig afstand og under hensyntagen til hinanden.

   

  Læs mere om retningslinjer for genåbning her
  Oprettet: 22.04.2020
 • Mail den 15-04-2020 vedr. Coronavirus sendt til alle foreninger

  Kære foreninger i Greve Kommune

  Vi håber, I har haft en god påske trods særlige omstændigheder. Her følger en række informationer om konsekvenser af myndighedernes tiltag mod spredning af coronavirus.

  Lukningen af alle faciliteter på kultur- og fritidsområdet i Greve Kommune forlænges til den 10. maj 2020.

  Er din forening økonomisk ramt som konsekvens af coronavirus?
  Idræts- & FritidsSekretariatet (IFS) tilbyder alle foreninger gratis rådgivning og vejledning herom. Kan Jeres forening f.eks. søge midler fra Kulturministeriets pulje vedr. aflyste arrangementer og/eller udmeldelse af mange foreningsmedlemmer? Kontakt IFS via dette link, de er klar til at hjælpe Jer!

   

  Læs hele mailen her
  Oprettet: 16.04.2020
 • Ny mulighed for at anmode om partnerskab med Greve Kommune

  Der udbydes i år en anden ansøgningsrunde, hvor flere foreninger får mulighed for at anmode om et partnerskab med Greve Kommune. Ansøgningsfristen er den 17. maj 2020.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 03.04.2020
 • Frist for ansøgning om særarrangementer den 15. april 2020

  Foreninger der planlægger at afvikle særarrangementer i sæsonen 2020-2021 bedes udfylde og fremsende dette ansøgningsskema til booking@greve.dk Frist for ansøgning er den 15. april 2020.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 27.03.2020
 • Mail den 24-03-2020 vedr. Coronavirus sendt til alle foreninger

  Kære foreninger i Greve Kommune

  Vi har samlet en række informationer om konsekvenser af myndighedernes tiltag mod spredning af coronavirus. I er altid velkomne til at kontakte Idræts-og Fritidssekretariatet ved yderligere tvivlsspørgsmål.

  I forlængelse af myndighedernes tiltag mod coronavirus lukkede vi i Greve Kommune den 12. marts alle kulturinstitutioner, biblioteker, haller og borgerhuse. Dette er nu, som konsekvens af myndighedernes udmelding den 23. marts, forlænget, så alle faciliteter på kultur- og fritidsområdet i Greve Kommune er lukket frem til og med den 13. april 2020.

   

  Læs hele mailen her
  Oprettet: 24.03.2020
 • Mail den 12-03-2020 vedr. Coronavirus sendt til alle foreninger

  Kære foreninger i Greve

  I forlængelse af myndighedernes tiltag mod coronavirus den 11. marts 2020 lukker vi i Greve Kommune alle kulturinstitutioner, biblioteker, haller og borgerhuse foreløbigt frem til den 31. marts 2020. Der er derfor ingen adgang til lokaler og faciliteter.

  Samtidig bakker vi op om myndighedernes opfordring til alle private udbydere, selvejende institutioner, frivillige foreninger og trossamfund mv. om, at alle aktiviteter lukkes ned i foreløbigt samme periode. Det gør vi for at udvise samfundssind og tage medansvar.

   

  Læs hele mailen her
  Oprettet: 12.03.2020
 • Mail den 10-03-2020 vedr. Coronavirus sendt til alle foreninger

  Kære foreninger i Greve

  Greve Kommune tager sundhedsmyndighedernes vejledninger omkring Coronasmitten alvorligt. Vi aflyser i kommunalt regi alle større aktiviteter, som ikke er nødvendige. I første omgang har vi aflyst mange større aktiviteter for medarbejdere og borgere resten af marts måned.

  Det gør vi for at udvise samfundssind og tage medansvar for, at sygdommen ikke spredes og udvikles i en takt, hvor sundhedssystemet ikke kan følge med.

  Vi kan ikke give præcise anvisninger på, hvad større aktiviteter er eller hvilke typer arrangementer der er mest udsatte, fordi situationen ændrer sig løbende. Hold jer orienteret på www.coronasmitte.dk

  Læs hele mailen her
  Oprettet: 10.03.2020
 • Information om Coronavirus

  Vi skal hjælpe hinanden med at undgå coronasmitte. Derfor skal vi vaske hænder, bruge håndsprit og nyse ind i ærmet. Vi skal i en periode nøjes med at smile og sige hej på god afstand i stedet for at give håndtryk, kys og kram. Vi gør det for at beskytte vores ældre og svage.

  I kan hænge denne plakat op synligt i Jeres foreningsområder, og I kan altid følge situationen og de nyeste anbefalinger på coronasmitte.dk

  Plakat

  læs mere
  Oprettet: 10.03.2020
 • Sommerferieaktiviteter 2020

  Det er nu muligt for foreninger og institutioner at søge om at afholde sommerferieaktiviteter i perioden fra uge 27 til og med uge 32. Aktiviteterne vil indgå i kommunens samlede program for sommerferieaktiviteter, og der kan ansøges om underskudsgaranti.

  læs mere
  Oprettet: 02.03.2020
 • Indberetning af medlemstal

  Alle foreninger skal registrere deres medlemsoplysninger i det Centrale Forenings Register (CFR). Medlemsregistreringen er en forudsætning for at få udbetalt medlemstilskud fra Greve Kommune (se Greveordningen). Registreringen foregår digitalt, og der findes en vejledning på www.medlemstal.dk

  læs mere
  Oprettet: 07.02.2020

Ældre indlæg ¿