topbanner=forside.jpg;

 • Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

  Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

   

  40.000 børn og unge vil den 23. – 31. juli 2022 slå lejr i Hedeland Naturpark, og det bliver en tid med masser af sjove og spændende aktiviteter, blandt andet med søspejdaktiviteter i @Greve Marina. I kan som privatperson, forening og sammen med andre foreningsmedlemmer  blive frivillige ved lejren.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 24.11.2021
 • Invitation til markedsdialog

  Hvordan bliver Café Langsiden den bedste café at drive?

  Greve Kommune inviterer relevante aktører til markedsdialog forud for udbud af driften af Café Langsiden ved Greve idrætscenter. Hvordan bliver cafeen interessant at forpagte? Hvilke parametre er vigtige? Pris, åbningstid, faciliteter, samspil med foreninger, mulighed for private selskaber eller noget helt andet?

  Markedsdialogen har til formål at optimere den fremtidige forpagtningskontrakt, så den er attraktiv for både forpagter, brugere af idrætscentret, borgere og Greve Kommune.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.11.2021
 • Husk lige cyklen...

  Oprettet: 15.11.2021
 • Corona - tiltag for at mindske smittespredningen

  Fra og med torsdag den 11. november 2021 kategoriseres corona igen som en samfundskritisk sygdom i Danmark. I Greve Kommune er vi ekstra hårdt ramt af coronasmitte i øjeblikket – vores samlede incidens som kommune er kommet over 500, og Greve Kommune er nu i det vi kalder RØD ZONE. 

  Vi har brug for at begrænse smitten, og da aktiviteter i foreningslivet netop blander folk på kryds og tværs af skoler og klasser, opfordrer Greve Kommune jer i de enkelte foreninger til ekstra bevågenhed om dette forhold. Som foreninger kan I medvirke til at stoppe stigningen i smittetilfælde, så vi forhåbentlig kan holde gang i foreningsaktiviteterne hen over vinteren.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.11.2021
 • Tag cyklen tirsdag

  Den 16. november er der kommunalvalg. Der vil derfor være tryk på parkeringspladserne på følgende faciliteter:

  Greve Idrætscenter
  Karlslunde Idrætscenter
  Tune Hallerne
  Arenaskolen
  Mosedeskolen

  Vi opfordrer derfor til, at alle tager cyklen til fritidsaktiviteter på disse faciliteter.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.11.2021