topbanner=forside.jpg;

 • Genåbning af foreningsliv den 21. maj 2021

  Fra i dag fredag den 21. maj er der kommet opdaterede retningslinjer for foreningslivet fra Kulturministeriet. De er nemmere at navigere i, da der nu åbnes for al indendørs idræts- og fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. Der gælder fortsat en række restriktioner, herunder afstand, brug af mundbind, arealkrav, coronapas, forsamlingsloft med mere. Det er vigtigt, at vi fortsat har blik for en forsvarlig genåbning, og at hver enkelt forening fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt.

  Læs mere om hovedpunkterne i genåbningen i denne nyhed.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 21.05.2021
 • Webinar om Coronapas-app

  Kulturministeriet inviterer sammen med Digitaliseringsstyrelsen til webinar i morgen torsdag den 20. maj 2021 kl. 10.00 om udformningen og håndteringen af den nye Coronapas-app.

  App’en vil være et supplement til de eksisterende pas på MinSundhed og de fysiske pas der kan udskrive.

  Webinaret vurderes at kunne være relevant for alle der skal kontrollere Coronapas enten ved indgang eller i forbindelse med stikprøver.

  Nedenfor link til webinaret:

  Webinar om Coronapas | Digitaliseringsstyrelsen (livestorm.co)

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Genåbning af kultur-, idræts- og fritidsområdet per 21. maj 2021

  I følge aftale om udmøntning af genåbning per 21. maj 2021 kan vi forvente en række lempelser på kultur-, idræts- og fritidsområdet, når vi går weekenden i møde.

  Vi afventer fortsat konkrete retningslinjer, og vi giver en melding, så snart vi modtager dem. Læs mere om hvad vi kan forvente i denne nyhed.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Fem puljer til genstart af kultur- og idrætsliv åbner i dag

  Fem genstartspuljer på i alt 37,5 mio. kr. til kultur- og idrætslivet åbner for ansøgninger onsdag den 19. maj kl. 15.00. Genstartspuljerne skal understøtte genåbningen af kultur- og idrætslivet gennem aktiviteter og udvikling af nye formater i det offentlige rum. Puljerne kan søges af forskellige aktører. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Kommuneundersøgelse til at målrette arbejdet med idrætten i Danmark

  DIF og DGI sender i dag, den 17. maj, en mail til alle formænd for deres medlemsforeninger i hele landet. Mailen indeholder et link til besvarelse af den store kommuneundersøgelse, som er landsdækkende. Undersøgelsen bruger forbundene til at målrette deres arbejde med idrætten i Danmark. Her i Greve Kommune kan vi bruge undersøgelsen som afsæt for det videre arbejde med attraktive idrætsmiljøer for alle aldre, målgrupper og niveauer.

  Vi opfordrer alle formænd til at tjekke indbakken og besvare spørgeskemaet, så vi kan se, hvad der rør sig på idrætsområdet i Greve.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 17.05.2021