topbanner=forside.jpg;

 • Yderligere genåbning af foreningsliv den 6. maj 2021

  Vi glæder os over, at Danmark nu kan åbne endnu mere op, så vi kan få yderligere gang i foreningsaktiviteterne. Retningslinjerne for indendørs idræt er nu kommet, og det gælder om at holde tungen lige i munden, når man trevler dem igennem. I denne nyhed har vi lavet et udpluk af retningslinjerne.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 06.05.2021
 • Greve svømmehal åbner lørdag den 8. maj

  Greve Svømmehal genåbner for offentlige gæster lørdag den 8. maj 2021.

  Der vil dog fortsat være restriktioner i forhold til antal gæster med mere, ligesom der skal forevises coronapas i henhold til gældende regler ved indgang til hallen.

  Læs mere mere på svømmehallens hjemmeside

   

  Læs mere her
  Oprettet: 06.05.2021
 • Vi afventer retningslinjer...

  Vi afventer i spænding retningslinjerne fra Kulturministeriet vedr. yderligere genåbning. Vi opdaterer denne nyhed og sender mail til alle foreninger, så snart retningslinjerne foreligger.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 05.05.2021
 • P-plads ved GIC afspærret i weekenden

  P-pladsen på højre side ved GIC er afspærret fra torsdag den 29. april om aftenen kl. 23 til mandag den 3. maj om morgenen.

  Afspærringen skyldes gaderæs på arealet i sidste weekend. Center for Teknik og Miljø er i dialog med Politiet.

  Vi håber ikke, det vil være til for meget gene for brugerne af Greve Idrætscenter, og vi opfordrer til, at dem der har muligheden for det, kan benytte cyklen i denne weekend.

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021
 • Invitation til dialogmøde den 6. maj om ekstra sommerferieaktiviteter (online)

  Byrådet besluttede den 26. april 2021 at afsætte 250.000 kr. til ekstra sommerferieaktiviteter i 2021, der skal understøtte idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

  Derfor vil vi gerne invitere alle foreninger til et online møde den 6. maj kl. 17, hvor vi sammen kan idéudvikle. Kom med gode forslag til, hvordan pengene kan gøre mest mulig gavn for alle.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021