Chrispys' hjælpende hænder stop madspild

Beskrivelse

Fra Vand og Jord til Mad på Bord.

Stiftet juli 2018 som en Non-profit forening

Om:
Chrispys' hjælpende hænder-stop madspild, er en forening der gør noget mod madspild/ resurse spild, vi er en non-profit, forening der giver en hjælpende hånd til økonomisk reform ramte personer.

Historie:
Chrispys' hjælpende hænder- stop madspild er en frivillig forening, der bekæmper madspild/ resurse spild i flere danske byer på Sjælland.
Vi bestræber os på at stoppe, det store resurse forbrug af madspild i danmark.
Danmark kasserer årligt mange hundrede tusind tons madvare – samt non food,  det kæmper vi for at gøre noget ved.                                                                                                                                                       Vi arbejder hovedsageligt på facebook- sociale medier, vores formål er at arbejde i hele fødevarekæden, fra vand og jord til mad på bord.

Projekter madspild til måltid.
Vi  har også fysiske uddeling af overskudsmad fra div madsteder flere steder rundt om på Sjælland,
hvor frivillige ildsjæle er med til at videre bringe disse overskudsfødevarer fra vores samarbejdspartnere i fødevarebranchen til en lang række af  bruger, på den måde er vi med til at gøre en stor forskel for vores miljø og klima, og der ved formindske madspild / resurse spild, og samtidige giver vi også en hjælpende hånd  til mange økonomisk reform ramte familier, trængte  medmennesker.

 Formålet er at arbejde på at stoppe madspild, det gavner naturen og andre, fra vand og jord til måltid på bord, du finder vores grupper under Chrispys’ hjælpende hænder stop madspild (Bynavn)

God kamp mod madspild💞

Foreningsoplysninger

Chrispys' hjælpende hænder stop madspild

Greveager 9

2670 Greve 

Tlf.:22801092

Email:chrispys.stopmadspild@gmail.com

Hjemmeside:

CVR nr.:40013512

Aktiviteter

  • Madlavning
  • Socialt arbejde

Kontaktperson

Foreningsdokumenter

Kort