FrivilligCenter Greve

Beskrivelse

Frivilligcenter Greve er en selvstændig forening, der har til formål at styrke, udvikle og fremme deltagelsen i frivillige fællesskaber og det lokale foreningsliv i Greve. Vi er borgernes indgang til frivillighed og foreningernes samlingssted. Vores kerneopgaver er at støtte borgere, som ønsker at engagere sig som frivillige og at understøtte foreninger i deres daglige arbejde; herunder at rådgive foreninger om rekruttering af nye frivillige, projektudvikling, kommunikation, fundraising mm. Vi samarbejder med Greve Kommune, IFS og lokale uddannelsesinstitutioner.

Derudover har vi vores egne projekter på bl.a. unge- og integrationsområdet, hvor vi støtter unge, der føler sig ensomme og personer med flygtninge eller indvandrerbaggrund i at blive en del af flere frivillige fællesskaber. Projekterne er støttet af TrygFonden, Socialstyrelsen og Østifterne.

Vores åbningstider er mandag - torsdag kl. 10.00 - 15.00. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi, at du kontakter os på telefon eller mail og aftaler en tid med en af vores medarbejdere.   

 

Foreningsoplysninger

FrivilligCenter Greve

Greveager 9

2670 Greve 

Tlf.:43600054

Email:kontor@fcgreve.dk

Hjemmeside:www.fcgreve.dk

CVR nr.:35170634

Aktiviteter

Kontaktperson

Foreningsdokumenter

Kort