Coret

Beskrivelse

Coret - sommer 2019

Rytmisk kor med højt til loftet

Coret er et rytmisk kor for mænd og kvinder i alle aldre. Vores yngste medlem er i 20’erne, vores ældste har rundet pensionsalderen. Lige nu består vores kor af 40-50 medlemmer, fordelt på stemmegrupperne alt, sopran, tenor og bas. Vi synger primært rytmisk musik i mange forskellige genrer, men har hvert år også et par klassiske værker på repertoiret. Netop aldersspredningen og det varierede repertoire er noget af det, der gør vores kor unikt. Vi har en helt særlig dynamik, og klangen spænder bredt fra de dybe bastoner til de høje sopraner.

For os er det vigtigt, at det er sjovt at synge i kor - og når vi øver og optræder er der plads til humor. Men vi har også musikalske ambitioner. Vi udforsker alt fra middelalderlig folkemusik til shu-bi-dua – og så elsker vi at tygge os gennem et par store klassiske værker i både pianissimo og fortissimo. Glæden ved at synge, det sociale fællesskab og de mange oplevelser vi har haft – og vil få sammen – er kimen i Coret.

Coret har eksisteret siden 2011. En del af Corets medlemmer har før sunget i Greve Gymnasiekor, som før var et stort rytmisk kor for både gymnasieelever og gamle elever. Da gymnasiekoret blev nedlagt i sin tidligere form, besluttede en gruppe sig for at danne Coret og derved føre sangfællesskabet videre. Siden er mange flere sangere kommet til, og nye kortraditioner er blomstret op. Vi er dannet som en forening i Greve Kommune og har en velfungerende og aktiv bestyrelse.

Corets dirigent, Miriam Stonor, er uddannet fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og arrangerer også en del af Corets sange.

Tid og sted

Vi øver onsdage kl. 19.30-21.30 på Arenaskolen, som ligger et stenkast fra Hundige Station og Køge Bugt Motorvejen. Adressen er Gersager Alle 1, 2670 Greve. 

Læs om hvordan du bliver medlem

Følg os på Facebook

Foreningsoplysninger

Coret

Gersager Allé 1

2670 Greve

Tlf.:31149301

Email:mail@coret.dk

Hjemmeside:www.coret.dk

CVR nr.:33929269

Aktiviteter

  • Kor

Kontaktperson

Foreningsdokumenter

Kort