Venstre Ungdom Greve/Solrød

Beskrivelse

   Hvad er Venstres Ungdom Greve/Solrød?

VU Greve/Solrød er en ungdomspolitisk forening, som er for dig, der gerne vil være en del af et ambitiøst politisk netværk. Vi går ind for frihed, fællesskab, ansvar og retfærdighed. 

I VU har du mulighed for at møde andre unge liberale, der interesserer sig for politik. VU har både arrangementer lokalt, samt flere spændende arrangementer på landsplan. VU har interessante oplægsholdere i form af eksperter, politikere, interesseorganisationer og mange andre. Der er altså god mulighed for at blive klogere på politik og samfundet samtidig med, at du møder andre unge med samme interesser som dig. Det er helt op til dig selv, hvor lang tid du vil bruge i VU – nogle er passive støttemedlemmer, mens andre bruger mange timer om ugen på aktiviteter i VU. 

Venstres Ungdom er dog meget mere end politik, seriøse spørgsmål og unge fyre i jakkesæt og slips. Vi holder også mange sociale arrangementer og fester. Flere lokalforeninger afholder fester som f. eks påskefrokoster, sommerfester og julefrokoster, hvor der bliver festet til den lyse morgen. Derudover holder VU flere fede kurser, hvor det sociale netværk og festerne er i højsædet. Mange VU’ere møder flere af deres bedste venner i VU og nogle finder endda også kærligheden i organisationen. Hvis du kan lide andre unge, der elsker fest og farver, er VU også stedet for dig! 

VU kan med andre ord tilbyde dig både mere viden om politik og samfundet, karriereorienterede kompetencer og ikke mindst fest og glade dage. 

Hvis du er interesseret, så er du altid meget velkommen til at kontakte os!

 

Foreningsoplysninger

Venstre Ungdom Greve/Solrød

Lyngvej 1

2670 Greve 

Tlf.:40475034

Email:felinebdrachmann@gmail.com

Hjemmeside:

CVR nr.:30311167

Aktiviteter

  • Politisk arbejde

Kontaktperson

Foreningsdokumenter

Kort