Opret bruger

Her kan I ansøge om at blive oprettet som bruger på www.aktivigreve.dk. Hvis I ikke passer ind i en af nedstående tilmeldingstyper, eller hvis I har øvrige spørgsmål til www.aktivigreve.dk, kan I henvende Jer til Kultur og Fritid på kulturogfritid@greve.dk 

Vælg

Frivillige foreninger

Denne tilmeldingstype kan blandt andet være selvorganiserede grupper, patient- eller interesseorganisationer, grundejerforeninger, politiske foreninger, forbund eller frivillige organisationer og idræts- og fritidsforeninger, som ikke er folkeoplysende.

I kan ansøge om at blive oprettet som frivillig forening ved at trykke ”vælg” og udfylde skemaet. I er dermed berettiget til:

  • at ansøge om, at låne ledige lokaler
  • at ansøge puljer i Greve Kommune hvis I har CVR-nummer
  • at blive omtalt på foreningsoversigten på www.aktivigreve.dk

Om lokaler

  • Kultur og Fritid vil ved en frivillig forenings behov for lokaler til foreningsaktiviteter afsøge ledige, egnede lokaler, men er ikke forpligtet til at finde et lokale til aktiviteten.
  • Er du medlem af en forening og ønkser du at booke et lokale, skal du kontakte foreningens bookingansvarlige.

Om at blive folkeoplysende forening

  • Hvis I ønsker at blive en Folkeoplysende Forening, skal I først oprettes som en frivillig forening ved at udfylde denne blanket.
Institutioner i Greve Kommune

Kommunale institutioner, forvaltninger eller lignende har mulighed for at benytte kommunens ledige lokaler. Ønsker du at vide om din kommunale institution, center eller enhed er oprettet, så skal du skrive til kulturogfritid@greve.dk