En dag på rideskolen

 

Beskrivelse

Kom og oplev en dag på Strøgårdens Rideskole. Lær lidt om hvordan man passer og plejer en hest, og hvordan man begår sig blandt heste.

Du får lov til at passe en hest for en dag, enten alene eller sammen med en anden, og der vil også være lidt rideundervisning.

Vi starter kl. 10.00 med velkomst og uddeling af heste, og herefter er vi sammen med hestene, indtil vi slutter dagen kl. 14.00.

 

Husk: Medbring selv en ridehjelm eller cykelhjelm, gummistøvler (ikke snøresko) samt mad og drikke. Kom i praktisk tøj (lange bukser).

På grund af Corona er det obligatorisk at bære handsker (et par bomuldshandsker vil være fint) hele dagen på rideskolen. Der er toilet, så det også er muligt at vaske hænder.

Målgruppe: Fra 6 år

Antal: 20 pladser

Adresse: Strøgårdens Rideskole, Strøhusvej 20, 2670 Greve

Deltagerbetaling: 250 kr.

Tilmelding: Tilmelding senest den 1. juli til annette_sederberg@yahoo.dk

Skriv navn, alder, højde og kontakt telefon nummer i mailen. Du vil modtage en bekræftelse på mail, om du har fået en plads samt oplysning om kontonummer, hvor der skal indbetales. Der vil blive oprettet venteliste, hvis du ikke har fået plads. For yderligere information ring til Annette Søderberg på telefon 26 15 23 31

Information

Arrangør: Rideklubben Strøgården

Tidspunkt: Uge 31, torsdag den 5. august kl. 10-14