Sommerferieaktiviteter 2021 og foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien

Oprettet: 03.03.2021

I sommeren 2021 vil vi igen tilbyde børn og unge i Greve Kommune sommerferieaktiviteter. Derfor kan I nu blive en del af kommunens samlede program for sommerferieaktiviteter i uge 26-31 og eventuelt søge om underskudsgaranti.

Læs mere om rammer, erfaringer, frister og ansøgning her.

Ansøgning foregår ved at udfylde og indsende dette skema til kulturogfritid@greve.dk. Der er ansøgningsfrist den 7. april 2021.

 

Øvrige foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien

Vi er blevet kontaktet af nogle foreninger, der ønsker at træne eller have andre foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien 2021. Det er fantastisk at mærke, at mange af Jer står på spring for at puste endnu mere liv i foreningsfællesskaberne – også indendørs. Det vil vi naturligvis gøre alt hvad vi kan for at bakke op om.

Der er dog nogle logistiske hensyn at tage i forhold til ferie blandt personale samt rengøring. Derfor bedes de foreninger, der ønsker at have foreningsaktiviteter på skolerne i sommeren 2021 udfylde dette skema og sende det til kulturogfritid@greve.dk. Fristen er den 7. april 2021, hvorefter vi hurtigst muligt giver en tilbagemelding på, hvad der kan lade sig gøre.